Kamagra Polo 100mg

Kamagra Polo 100mg är ett erektionsmedel som har visat sig ha unikt hög verkningsgrad. Det är baserat på det aktiva ämnet sildenafilcitrat, och har därmed en hel del gemensamt med många andra populära läkemedel för erektil dysfunktion. Vad som särskilt kännetecknar Kamagra polo är att det till skillnad från andra erektionsmedel endast ger effekt i samband med sexuell stimulans. Det gör att det är avsevärt mycket enklare att använda, då det endast resulterat i behovsbaserad erektion.

Funktionsmässigt så är Kamagra polo 100mg en hämmare av PDE5, vilket innebär att det motverkar de kroppsegna ämnen som hindrar penis från att bli erigerad. Förenklat sett så resulterat det helt enkelt i starkare och mer lättuppnåelig erektion.

Hur används Kamagra Polo 100mg?

Det rekommenderade sättet att använda Kamagra Polo är att ta 100mg upp till 40 minuter innan man planerar att ha samlag. Då det håller upp till flera timmar efter användning så är det däremot inte så oerhört viktigt när man använder det. Eftersom effekten endast märks i samband med sexuell stimulans så behöver man inte heller oroa sig för oväntad erektion.

Hur förvaras Kamagra Polo 100mg?

Kamagra Polo är ett fukt- och ljuskänsligt läkemedel. Därför bör man se till att förvara det i sin originalförpackning, och aldrig utsätta det för onödiga påfrestningar. Utöver detta är det egentligen inget särskilt som man bör tänka på gällande förvaring.