Hard On Oral Jelly

För dig som vill ha snabbast möjliga och mest påtagliga effekt så är Hard on Oral Jelly ett spännande alternativ till traditionella tabletter. Det är en ätbar gel som innehåller sildanefil, vilket är en så kallad PDE5-hämmare som främjar starkare och längre erektioner i samband med samlag. Genom att kombinera ett av de mest populära och välanvända medlen för erektion med en innovativ produkt som snabbt tas upp av kroppen så är det numera enklare än någonsin tidigare att ta kontroll över sin erektion.

Precis som övriga läkemedel som innehåller sildanefil, såsom Viagra, säkerställer Hard on Oral Jelly att kroppens blodtillförsel till penis är optimal. Det innebär längre och mer påtagliga erektioner.

Hur används Hard on Oral Jelly?

Som ätbar produkt tillgänglig i ett flertal smaker så har Hard on Oral Jelly verkligen minimerat det obehag som ofta dyker upp vid användandet av tabletter. Till följd av att denna lösning snabbare tas upp av kroppen än piller så rekommenderas att man äter den 30 minuter innan förväntat samlag. Effekten håller däremot i sig i upp till 4 till 6 timmar.

Hur förvaras Hard on Oral Jelly?

För att på sikt undvika försämrad effekt bör Hard on Oral Jelly förvaras i rumstemperatur utan att utsättas för vare sig fukt eller starkt solljus. Det säkerställer att man får bra effekt oavsett när man väljer att använda det.